T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

eTwinning "Geleceğime Renk Kat" Projemiz Başlıyor

 

Okulumuz 11/A sınıfı öğretmeni Ayşen Sinem KORKUT'un öğrencileri ile birlikte proje ortağı olduğu "Geleceğime Renk Kat" e-Twinning projesi kapsamında etkinlik çalışmalarımız başladı.

Bu Projemizin amacı, özel gereksinimi olan öğrenciler ile normal gelişim gösteren öğrencilerin bir arada sanat uygulamaları yapmasını sağlayarak kendine güven, toplumsal kabul, sosyal bütünleşme, farkındalık oluşturma, empati, iletişim, işbirliği, ortak yaşam becerileri edinme, kişisel gelişimlerine katkı sağlama, kendilerini ve yeteneklerini keşfetmelerini ve farklılıkların bir zenginlik olduğunu çeşitli etkinliklerle fark etmelerini sağlamaktır.

Çünkü biliyoruz ki; her çocuk, her insan özeldir. Her çocuk ve her insan; kendi benliğiyle, kendi varoluşuyla toplumda bulunmak ister. Her birey, toplumun bir üyesi olarak çevresindeki bireylerden sevgi, saygı ve kabul görmek ilgi, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda ürettikleriyle var olmak ve meslek sahibi olmak ister. Bu projeyle birlikte, özel gereksinime sahip öğrencilerimiz için bu yolda bir başlangıç yapıyoruz...

Projemizin tanıtım videosunu, aşağıda görebilirsiniz...

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.02.2022 - Güncelleme: 11.02.2022 17:30 - Görüntülenme: 267
  Beğen | 7  kişi beğendi