T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

"Özelim, Üretiyorum, Paylaşıyorum" eTwinning Projesi Sonuçlandı

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşen Sinem KORKUT, öğrencileri ile birlikte katılmış olduğu eTwinning "Özelim, Üretiyorum, Paylaşıyorum" projesini başarıyla tamamlamıştır.

Projede; İletişim Becerileri, Bağımsız Yaşam Becerileri, Görsel Sanatlar alanlarında çalışmalar yapılmıştır. Projede yer alan okullar ile ortak yürütülen kovadan atkı örme çalışmalarını öğrencilerimiz gerçekleştirmiştir. Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde bulunan bir okula gönderilecek olan atkıların yapımına katkı sağlanmıştır. Projemize okulumuz adına katılan Ayşen Sinem KORKUT öğretmenimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, kalite etiketi sürecinde kendilerine başarılar diliyoruz...

Proje tanıtım videosuna, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yayın: 08.05.2022 - Güncelleme: 08.05.2022 18:58 - Görüntülenme: 168