T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Adres
Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler Caddesi, No 12/AB, 20125 Merkezefendi / DENİZLİ
Vizyon
Okulumuz,zihinsel öğrenme yetersizliği olan öğrencileri serbest bir ortamda,öğrencinin gelişim özelliklerinin ve bireysel yeteneklerinin merkez olarak alındığı,kişisel farklılıklara duyarlı,kültürel,sanatsal ve sportif faaliyetlerle desteklendiğine inanan,ailelerin eğitim sürecine etkin olarak katılımını sağlayan,her öğrencimizin ve fikirlerinin değerli olduğuna inanan ,bireyi sosyal hayata hazırlayıp,bağımsız yaşama becerisiyle donatan sivil toplum örgütleriyle,çevre ve işverenlerle işbirliği yaparak,doğrudan ve dolaylı eğitim çalışmalarıyla tüm toplumu bilinçlendirmede aktif rol almayı kabul eden bir anlayışla hizmetlerini sürdürmektedir...
Misyon
Okulumuz deneyimli kadrosuyla, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri hazırlayarak, zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere en iyi şekilde hizmet vermektedir.
Başarılar
1.Yenilikçilik Ödülü, 2.Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri Türkiye Temsilciliği, 3.Beslenme Dostu Okul Sertifikası, 4.Mavi Gök Yeşil Yaprak Sertifikası, 5.Beyaz Bayrak
Her türlü vasıta mevcuttur.
Öğrenci taşıma servis araçlarımız vardır.
Şehir merkezi