İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu

Belgegeçer : 02583774681
WEB http://tosunogluozelegitim.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler Caddesi, No 12/AB 20125 Merkezefendi / DENİZLİ
VİZYON : Okulumuz,zihinsel öğrenme yetersizliği olan öğrencileri serbest bir ortamda,öğrencinin gelişim özelliklerinin ve bireysel yeteneklerinin merkez olarak alındığı,kişisel farklılıklara duyarlı,kültürel,sanatsal ve sportif faaliyetlerle desteklendiğine inanan,ailelerin eğitim sürecine etkin olarak katılımını sağlayan,her öğrencimizin ve fikirlerinin değerli olduğuna inanan ,bireyi sosyal hayata hazırlayıp,bağımsız yaşama becerisiyle donatan sivil toplum örgütleriyle,çevre ve işverenlerle işbirliği yaparak,doğrudan ve dolaylı eğitim çalışmalarıyla tüm toplumu bilinçlendirmede aktif rol almayı kabul eden bir anlayışla hizmetlerini sürdürmektedir.
MİSYON : Okulumuz deneyimli kadrosuyla, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri hazırlayarak, zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylere en iyi şekilde hizmet vermektedir.
BAŞARILAR : 1.Yenilikçilik Ödülü, 2.Avrupa Girişimciliği Teşvik Ödülleri Türkiye Temsilciliği, 3.Beslenme Dostu Okul Sertifikası, 4.Mavi Gök Yeşil Yaprak Sertifikası, 5.Beyaz Bayrak
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 09.00 - 15.00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Her türlü vasıta mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Şehir merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 km